Kimler Katılabilir

Katılımcı seçimine ilişkin kriterler

a) Mühendislik disiplinlerinde öğrenim gören lisans ve lisans üstü öğrenciler
b) Başta Çukurova bölgesinde yalın üretim çalışmaları sürdürmeyi planlayan şirketlerden birinde tam veya yarı zamanlı çalışan lisansüstü/lisans öğrencilerine öncelik verilecektir
c) Katılımcıların TÜBİTAK ARBİS veri tabanına kayıtlı olması,
d) Çalışan katılımcılardan çalıştığı kurumlarda yalın üretim konusunda deneyim sahibi olması tercih sebebidir,
e) Meslekten ihraç edilmemiş olmak ve herhangi bir suçtan (terör, basit ve nitelikli zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık vb.) ceza almamış olmak ve adli sicil belgesi ile belgelemek.
f) Etik veya disiplin cezası almamış olmak.
g) Katılımcının projeye kabul edilmesi durumunda tam zamanlı katılım sağlaması,
h) Daha önce bu programdan yararlanmamış olanlara öncelik tanınacaktır.
i) 2237-A kodlu projelere 5 defadan fazla katılmamış olmak
j) Başvuran adayların yalın üretim konusunda daha önce bir etkinliğe katılmasını belgelemesi halinde adaya öncelik tanınacaktır,
k) Başarı sıralamaları aynı olan (deneyim yılı aynı olan) adayların seçiminde ise etkinliğe başvuru tarihleri dikkate alınacak, ilk başvuru yapanlara öncelik verilecektir.

Katılımcılar, Adana, Mersin, Tarsus, Osmaniye bölgesi başta olmak üzere mühendislik disiplinlerinde öğrenim gören lisans ve lisansüstü öğrencilerden seçilmek üzere 30 kişi olacaktır. Etkinliğe katılan adaylar iki grup olacak şekilde etkinlik planında belirtilen programa göre eş zamanlı olacak şekilde seminer ve eğitimlerden faydalanacaktır.